PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El millor fotògraf de viatges del món, a la Biennal Land Art

Les imatges de Joel Santos es mostren a la plaça del Consell General

Per EL PERIÒDIC

Exposició de Joel Santos a la plaça del Consell General.
Exposició de Joel Santos a la plaça del Consell General. | CONSELL GENERAL
Joel Santos (Lisboa, 1978) va ser considerat l’any passat el millor fotògraf de viatges del món. Una selecció de les seves fotografies s’exposa a la plaça del Consell General, una col·lecció titulada Geografia Humana. En total, s’hi poden veure 21 plafons amb diverses fotografies de Santos.

El Consell General col·labora amb la segona edició de la Biennal Internacional Andorra Land Art, que s’allargarà fins al 28 de juliol. La mostra de Santos contribueix la iniciativa de portar l’art al carrer.

 Enguany, l’eix principal de la Biennal és el Camí dels Drets Humans, amb un seguit d’instal·lacions artístiques que van des del Coll de Jou (Sant Julià de Lòria) fns al Port de Siguer (Ordino). Etre les novetats destacables hi ha la recuperació de l’antiga Fàbrica de la Llana, situada a la part alta d’Escaldes-Engordany, com a espai expositiu i també s’han previst diverses intervencions a l’entorn del Mirador del Roc del Quer. El llac d’Engolasters torna a ser la Zona Ras i la tartera del Carroi torna a ser una espai expositiu d’impacte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT