PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Morell actualitza la sèrie de retrats literaris ‘Passaport sense nom’

L’escriptor presenta l’obra acompanyat de Marc Forné

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’escriptor Antoni Morell.
Imatge d’arxiu de l’escriptor Antoni Morell. | ÀLEX LARA
L’escriptor Antoni Morell (Barcelona, 1941) serà un dels must d’aquest Sant Jordi: l’ex-advocat publica Passaport sense nom (Anm editors), una revisió i actualització dels retrats literaris homònims que va publicar, l’any 1979, al setmanari Andorra 7. El recull es presenta aquesta tarda, a les 19.30 hores, al teatre de les Fontetes, a la Massana, i compta amb la intervenció de l’ex-cap de Govern Marc Forné i de l’editor Josep Enric Dallerès, que publica el llibre.
 
Als retrats que va fer Morell fa 38 anys a l’estil dels homenots de Pla, l’autor ha afegit una trentena de perfils de personatges com Casimir Arajol, l’artista Sergi Mas, la desapareguda Lídia Armengol, Joan Massa, l’ex-síndic Joan Gabriel, Sergi Mas, Marc Vila, Enric Palmitjavila, Joan Rosanas i Jaume Bartumeu, entre d’altres. 
En la primera fornada de retrats, Morell va descriure amb la seva ploma afilada gent com el mestre Orelleta, l’ex-cap de Govern Òscar Ribas, Joan Canturri, Antoni Forné (pare del presentador de l’acte) i Julià Reig. 

Morell (Barcelona, 1941) ha publicat obres com Set lletanies de mort (1981) i Borís I, rei d’Andorra (1984), La neu adversa (1999), Andorra, El Cor dels Pirineus (2005) i 52 dies d’ocupació?: Agost-octubre 1933 a Andorra (2008). 
 
A més, ha estat advocat i ambaixador d’Andorra al Vaticà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT