PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Una camioneta envesteix el conductor d'un vehicle i es dona a la fuga

La Policia ha interceptat el fugitiu poc després

Per EL PERIÒDIC

Accident a l'avinguda Príncep Benlloch.
Accident a l'avinguda Príncep Benlloch. | ANA/M.F.
El conductor d'una camioneta amb matrícula andorrana ha envestit un home que estava entrant al seu vehicle estacionat -amb matrícula espanyola- a l'avinguda Príncep Benlloch aquest dijous a la tarda. Segons han informat des del Cos de Policia, la camioneta també ha topat contra una motocicleta i un altre turisme estacionats a la vorera i s'ha donat inicialment a la fuga, tot i que posteriorment ha estat controlat a la plaça Príncep Benlloch, segons informa l'ANA.


Els testimonis del succés han assegurat que la camioneta amb bolquet circulava a gran velocitat i que del xoc, l'home hauria sortit projectat contra la paret de l'edifici. Efectius del SUM i del Cos dels Bombers han atès el ferit, que ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Des del centre hospitalari han informat que l'home ha patit diverses fractures costals, que es troba estable i que romandrà ingressat.

De moment, es desconeixen les causes per les quals el condutor de la camioneta ha perdut el control del vehicle, tot i que algunes informacions apuntarien a un problema de salut. Tampoc ha trascendit hores d'ara si hauria donat positiu en alcoholèmia. 

Els fets han passat poc abans de les 17 hores a l'alçada del número 53 de l'avinguda, molt a prop de la pensió Garcia, i han causat consternació entre els veïns de la zona. L'accident també ha afectat el trànsit, ja que s'ha hagut de donar pas alternatiu durant l'estona en què els serveis d'emergència i seguretat han treballat a la zona, i desviar els vehicles cap al carrer Ciutat de Valls.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT