PUBLICITAT

La UdA s'estrena amb el 22% més d'alumnes nous

  • Dels 260 estudiants matriculats, 160 són de l'àrea d'Empresa i de la d'Infermeria
  • El centre compta amb el 3% més de matriculats que el curs anterior
P.G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El curs 2010-2011 va obrir les portes ahir per als estudiants de la Universitat d'Andorra (UdA). Aquest curs la UdA augmenta el nombre d'alumnes nous en el 22%. En total en són 260 presencials els que des d'ahir poden acudir a la universitat en les diferents titulacions.

Les carreres que compten amb més nombre d'alumnat són les de més durada d'anys. En concret les de l'àrea d'empresa amb un total de 80 alumnes, la mateixa xifra que els de l'àrea de Salut, que sumen entre infermeria i llevadores la vuitantena d'estudiants. De fet la titulació que més ha sumat matriculacions és la d'Infermeria, que compta amb 31. Es tracta d'una professió que té demanda al país i a tot arreu i per aquest motiu tant des de Batxillerat com des d'altres àrees formatives de la Salut han accedit aquest any a cursar aquesta titulació amb demanda laboral.

Pel que fa al nombre total d'alumnes, del curs passat a l'actual s'ha produït un augment del 3%.

L'Àrea de Tecnologia de la Informació i de la Comunicació compta amb un total de 39 estudiants matriculats, i pel que fa a cursos de doctorat en total són 12 els alumnes que aquest curs formaran part d'aquesta titulació superior.

A més dels cursos presencials, la UdA ofereix estudis virtuals i l'extensió universitària. Des de la universitat es va informar ahir que aquestes dades són provisionals, ja que en alguns casos els tràmits de matrícula no estan tancats. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT