PUBLICITAT

Els treballadors del CAS aniran a partir d'ara amb bicicleta elèctrica

  • El mitjà s'utilitzarà en els desplaçaments interns del personal d'Andorra Sostenible
  • L'objectiu de l'acció és promoure l'ús d'energies renovables aplicades al transport
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Personal del CAS i BIBM presenten la bici, ahir. Foto: TONY LARA

Les gestions del Centre Andorra Sostenible (CAS) es faran, a partir d'ara, en bicicleta. Això serà possible gràcies a la nova bicicleta elèctrica que utilitza sistemes energètics renovables i que servirà per als desplaçaments interns del personal del Centre. Aquesta nova acció, que compta amb el suport de BIBM, està en línia amb la filosofia del Centre Andorra Sostenible, que vol ser referent en l'aplicació d'hàbits sostenibles entre la ciutadania. Val a dir que Andorra Sostenible ha optat per adquirir una bicicleta elèctrica pel seu vessant novedós a l'hora d'aplicar sistemes energètics renovables als mitjans de transport quotidians.

La bicicleta permetrà minimitzar la mobilitat en vehicle privat per part dels treballadors del Centre Andorra Sostenible, ja que aquest mitjà de transport incrementa la possibilitat de fer desplaçaments a distàncies més llargues, en comparació amb els desplaçaments que es fan a peu. El model de bicicleta escollit permet, a més, la recàrrega de la bateria mentre l'usuari pedala. Igualment, quan hi ha baixades, la bicicleta té marxes negatives per tal d'estalviar bateria. BIBM ha participat en aquest projecte amb el patrocini de l'adquisició d'aquesta nova bicicleta.

L'entitat bancària va recordar ahir, mitjançant la nota que va emetre coincidint amb la presentació del projecte, que el patrocini de les activitats del Centre Andorra Sostenible es remunta a la data de la seva creació, l'any 2003. El CAS desenvolupa accions i activitats que fomenten comportaments, idees i tecnologies sostenibles. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT