L'Andorra inicia la Lliga amb triomf per 0-3 a Solsona

• Pujol i Mejías avancen els tricolors en la primera part i Ayala tanca el compte
SOLSONA

Marca de la casa. El FC Andorra es va estrenar ahir a la Primera Territorial amb una contundent victòria a Solsona per 0-3, en un matx en què els andorrans, sense fer res de l'altre món, almenys van aconseguir golejar i no patir en la defensa. Els tres primers punts ja són a casa, gràcies als gols en la primera part de Marc Pujol i Dani Mejías, i a la tercera diana d'Ayala en la segona meitat.

El primer contacte amb la competició oficial no va arrencar amb bones sensacions en un matx en què els tricolors van tenir fases en què perdien el fil del seu joc. Amb tot, la claredat d'idees al darrere, amb Xavi Gil al centre de la defensa, va donar un aire de tranquil.litat a tot l'equip, el qual en cap moment va patir davant d'un Solsona inferior, tot i que és un equip dels que hauria d'estar lluitant per la zona de privilegi.

El primer gol va arribar als 25 minuts per part de Marc Pujol, el qual tot sol va rematar una pilota que li va deixar en safata Toscano, el qual per cert recupera sensacions a tota velocitat després de la greu lesió de genoll que va patir el passat mes de febrer. El davanter va jugar 60 minuts i continua acumulant volum de treball. L'avantatge andorrà va augmentar en el minut 44, quan Pujol va treure una falta amb rapidesa, va agafar la defensa catalana organitzant-se i Dani Mejías va marcar per sobre del porter. Amb el 0-2 es va arribar al descans, i en la segona meitat va arribar la sentència gràcies a un xut llunyà marca de la casa d'Ayala que per l'escaire va significar el 0-3 definitu. [email protected]