PUBLICITAT

Andorra La Vella

SDP critica l’acord entre els comuns i el Govern

Naudi considera que primer cal fer les competències i després treballar en les transferències

Per E. G. / L. R.

El conseller general d'SDP, Víctor Naudi.
El conseller general d'SDP, Víctor Naudi. | MARICEL BLANCH
L’Executiu s’ha reunit amb el Partit Socialdemòcrata (PS) i Socialdemocràcia i Progrés (SDP) per presentar-los l’acord de competències i transferències que s’està negociant amb els set comuns. 
 
Al respecte, el conseller general d’SDP, Víctor Naudi, va destacar ahir que des de la formació es farà un anàlisi profund de la documentació facilitada. Tot i això, va avançar que des d’SDP consideren que caldria definir primer les competències, i a partir d’aquestes, treballar en les transferències. «Ja que actualment la quantitat de transferències de cada comú no està basada en les competències» dels mateixos, «i aquí esta el problema». A més, Naudi va criticar que la documentació no especifica les competències de cada comú i que aquest és força ambigu. 
 
El PS valora el treball fet / D’altra banda, el conseller general del PS, Pere López, va matisar que el partit analitzarà la documentació a través d’un comitè directiu i que després realitzarà les «aportacions» escaients. 
 
En línies generals, López va destacar que s’ha fet una feina positiva, tant per part de l’Executiu com de les corporacions, i que els grups parlamentaris han de fer les seves valoracions i dir-hi la seva. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT