PUBLICITAT

Dos detinguts per robar en sis ocasions en restaurants cèntrics

  • Els danys ocasionats estan valorats en més de
  • 2.000 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el passat divendres cap a les cinc de la matinada dos andorrans de 23 i 36 anys per diversos robatoris amb força i danys a diferents establiments de la capital i Escaldes. Els dos presumptes delinqüents van ser posats a disposició judicial i van ingressar el dissabte a la Comella. La Policia vincula diferents fets ocorreguts durant els mesos de juliol i agost als mateixos autors per la coincidència del mètode d'actuació, la franja horària i el material sostret. En total, els danys que s'han pogut comptabilitzar ascendeixen a més de 2.000 euros, tot i que encara n'hi ha de pendents de valoració. Pel que fa als diners en metàl.lic que s'haurien endut els presumptes lladres en les sis actuacions, la quantitat ascendeix a 1.650 euros, sense tenir en compte altres tipus de material sostret.

La Policia va rebre el passat divendres un avís d'una presumpta sostracció de mercaderia dins d'un restaurant de la capital, per part de dos homes. Una patrulla de l'Àrea de Seguretat Pública es va desplaçar al lloc, i va visualitzar un individu que marxava del lloc quan es va adonar de la presència policial. Pel que fa a l'altre presumpte autor, i segons testimonis presencials, aquest havia marxat precipitadament abans de l'arribada dels efectius policials, efectuada la recerca per part dels agents actuants.

Els interessats presumptament haurien tallat la lona d'un dels panells de tancament de la terrassa del restaurant, indret per on s'haurien introduït. Els agents interventors van observar diversa mercaderia tirada pel terra de l'establiment.

Pel que fa a les altres actuacions, a principis del mes d'agost van sostreure 1.120 euros en efectiu en un restaurant d'Escaldes. Els danys soferts ascendeixen a 276 euros. També a un restaurant d'Andorra la Vella el passat 14 d'agost (mateix dia de la detenció) van sostreure diferents aliments, encara no valorats. Els danys soferts ens aquest cas ascendeixen a 806 euros.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT