PUBLICITAT

Bartumeu celebra a Tremp la Diada de Catalunya

  • El cap de Govern parla de la difícil situació econòmica i fa un repàs de la tasca de Govern
  • Destaca la "la transformació del model econòmic andorrà" i la seva "projecció exterior"
EL PERIÒDIC
TREMP


El  cap de Govern, Jaume Bartumeu ha estat convidat a celebrar aquest 11 de setembre, Diada de Catalunya, a Tremp. Durant el seu discurs, Bartumeu ha lloat "l’engrescada tenacitat que sempre desperta Tremp", i "el compromís dels ciutadans per fer-ne una terra significativa, viva i dinàmica, socialment i econòmicament". Durant la seva presentació, el cap de Govern ha parlat de la situació econòmica, dels canvis, i ha fet un repàs de les actuacions dels quinze mesos que porta al capdavant de l'Executiu.
El discurs del cap de Govern ha començat destacant les similituds entre el Principat i Tremp, sobretot adreçat als que per "vocació i sentiment hem volgut mantenir-nos fidels a una terra de muntanya, a un país i a unes institucions públiques".

Bartumeu ha ressaltat els reptes que ha assumit durant aquest temps, dels quals ha dit que "el temps dirà si els haurem sabut resoldre o no, però els hem encarat", tenint en compte que "si bé sempre hauria de ser així, ara, quan som en època de recessió econòmica tots els reptes".

Entre els "reptes" que el Principat ha hagut de superar darrerament, el cap de Govern ha destacat "la transformació del model econòmic andorrà i de la seva projecció exterior". A més, "poder sortir en positiu de la greu crisi econòmica que patim i facilitar que nous inversors puguin instal·lar-se en el teixit empresarial i econòmic andorrà". Tot això sense deixar de banda "que els nostres empresaris i professionals puguin exportar béns i serveis sense patir càstigs fiscals".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT