PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

El comú decideix en privat si manté la confiança en l’interventor

El ple es reuneix per votar en secret si Altimir continua

Per EL PERIÒDIC

Una sessió de consell de comú a Sant Julià de Lòria.
Una sessió de consell de comú a Sant Julià de Lòria. | TONY LARA
El ple del Comú de Sant Julià de Lòria es va reunir anit per decidir si manté la confiança en l’interventor general, jutjat i condemnat en el cas de les targetes black. Els consellers de la majoria i de l’oposició van votar en secret si Josep Maria Altimir continua ocupant-se del control de les finances comunals. En el moment del tancament d’aquesta edició, totes les fonts consultades que estaven en la sessió van assegurar que encara estaven reunides i no va transcendir cap detall de la votació ni de les decisions preses.
 
Amb tot, el cònsol major, Josep Miquel Vila, va manifestar dilluns que confiava en Altimir i que la falta comesa era «molt lleu», un error d’interpretació d’un reglament que no va consistir en cap desfalc.
 
D’altra banda, el president d’Unió Laurediana (UL), Carles Verdaguer, el partit al qual pertanyien els cònsol lauredians, va emetre ahir un nou comunicat de premsa en què expressa, en nom del partit, «el seu respecte pel que fa a aquestes ordenances penals i més tenint en compte que es tracta d’acords entre el poder judicial i els interessats». En la nota emesa, Verdaguer lamenta «que els excònsols, que en el seu dia van rebre la confiança del poble de Sant Julià de Lòria, hagin estat relacionats en aquest assumpte. Desitgem que fets similars no es tornin a reproduir».
 
Fins ara, Liberals d’Andorra, el partit amb què UL es va presentar a les últimes eleccions comunals, només ha manifestat «el seu absolut respecte a les decisions judicials i atès que aquest és un assumpte que es troba en seu judicial, Liberals d’Andorra no farà altres valoracions». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT