PUBLICITAT

Matecosa i Pidasa lluiten un any més per la Supercopa

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El tècnic Xavi Roura. Foto:

El primer títol de la temporada 2010-2011 està en joc avui amb la disputa de la Supercopa d'Andorra. Una campanya més, els dos equips que lluitaran per aquest trofeu seran el Matecosa Sant Julià i el Pidasa Santa Coloma, dos clàssics de la competició domèstica al país. El duel serà a Aixovall a les 17.00.

El partit estarà marcat per baixes importants, però també hi haurà les noves cares que els dos conjunts han incorporat durant aquesta pretemporada. Destaquen en el Matecosa noms com ara els del central Miguel Ruiz, Quim Salvat, el porter Friday o Ivan Carvalho, a més de l'última incorporació del conjunt que dirigeix Julio Ferreros, l'uruguaià Carlos Jacques, jugador que havia format part fins ara de les files del Sitges, a Preferent. Jacques és un migcampista defensiu.

Per part del Pidasa, el tècnic Xavi Roura no podrà comptar amb Xinos, Genís, Javi Sánchez i existeix el dubte de Pandoro, tot i que sí seran els nous Renato Mota, Oriol Fité, Txema, Samir i els ex-Matecosa Alejandro Romero i Lucho.

Aquest matx es disputa avui dissabte perquè demà diumenge arrenca a Aixovall la Segona Divisió, una competició que aquesta temporada compta amb set equips.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT