PUBLICITAT

El magistrat Saura va mantenir contactes amb García-Bragado

  • El tinent d'alcalde de Barcelona va informar-lo del projecte hoteler, que ara està als tribunals
  • Saura declararà com a testimoni, responsable dels tràmits jurídics de l'expedient urbanístic
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
La Ciutat de la Justícia, a l'Hospitalet de Llobregat. Foto: JOAN CORTADELLAS

El president de la Sala Administrativa del Tribunal Superior (TS), el magistrat Lluís Saura, va mantenir contactes amb el tinent d'alcalde de Barcelona, Ramon García Bragado, segons va publicar ahir l'agència Efe, en el marc del cas de l'hotel del Palau. En un missatge electrònic que li va enviar l'arquitecte Carles Díaz, aquest últim va fer referència al fet que García-Bragado ja tenia coneixement del projecte hoteler i va al.ludir als contactes que, amb relació amb el tema, s'havien mantingut amb el lletrat Lluís Saura, responsable dels tràmits jurídics de l'expedient urbanístic, així com amb la directora general de Patrimoni, Immaculada Turu.

En la seva declaració com a imputats a la represa de les declaracions judicials, tant Bragado com Díaz van reconèixer l'existència d'aquests cor- reus electrònics intercanviats per tractar la tramitació urbanística del futur hotel ja l'any 2005, quan García-Bragado dirigia la secretaria de Presidència de la Generalitat després del seu càrrec com a gerent d'Urbanisme de Barcelona. La documentació, segons les acusacions, reforçaria la tesi que García-Bragado, que va abandonar la conselleria d'Urbanisme en ser imputat per prevaricació i falsedat documental, va estar involucrat en tot moment en l'operació de l'hotel de luxe juntament amb el Palau de la Música.

ENTRE BARCELONA I ANDORRA
Saura compareixerà el pròxim divendres en qualitat de testimoni, compartint data amb l'advocat de la Generalitat Josep Lluís García-Ramírez. El magistrat d'Andorra declararà en qualitat d'advocat del bufet Roca i Junyent, on figura dins el Departament de Dret Públic, tal com consta al seu currículum públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT