PUBLICITAT

El Govern fa oficial la substitució d'Encuentra per Ensenyat

  • El relleu s'ha fet tenint en compte el candidat següent de la llista de la candidatura d'Andorra pel Canvi
09092010_ensenyat
Carles Ensenyat, Foto: EL PERIÒDIC
El Govern, tal com marca la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, ha emès el decret pel qual Carles Ensenyat Reig queda proclamat elegit per al càrrec de conseller general en substitució d'Òscar Encuentra. Tal com indica el decret publicat al BOPA d'aquest dijous, el relleu s'ha fet tenint en compte el candidat següent de la llista de la candidatura d'Andorra pel Canvi, i després de la carta del síndic general del 6 de setembre en què es demanava que es prenguessin les disposicions oportunes per tal que s'activi el mecanisme de substitució previst. D'altra banda, el BOPA també ha fet públic aquest dijous la nova remodelació del Govern.
El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra ha publicat aquest dijous el decret de Govern que fa oficial la substitució d'Encuentra, que va dimitir aquest dilluns com a conseller general del grup parlamentari d'Andorra pel Canvi (ApC), pel número quatre de la llista, l'encampadà Carles Ensenyat. Està previst que el nou conseller prengui possessió el pròxim 22 de setembre, durant la primera sessió de Consell General després de les vacances parlamentàries.

D'altra banda, el BOPA també fa pública la remodelació del Govern anunciada diumenge passat. En aquest sentit, el cap de Govern cessa Sílvia Bonet del càrrec de membre del Consell d'Administració de la CASS, anuncia que Cristina Rodríguez va manifestar la seva voluntat de renunciar al càrrec, i nomena Bonet nova ministra de Salut, Benestar i Treball.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT