PUBLICITAT

Koldo: "Marcar ens dóna un punt de credibilitat al treball"

  • El tècnic conclou: "Jugar amb una defensa de quatre costa, però és encertat"
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Koldo Álvarez va treure conclusions positives sobre el partit contra Irlanda i en general dels dos primers de la fase, a un més del següent, contra Eslovàquia el 8 d'octubre al Comunal. El seleccionador va destacar del 3-1 a Dublín que el joc d'Andorra va posar en serioses dificultats la manera de jugar del conjunt entrenat per l'italià Giovanni Trapattoni.

"Si mirem les aturades que va haver de fer José Antonio, de segur que no se'n compten tantes. Hem aconseguit que no treiessin tant profit del joc directe que fan i marxem amb bones sensacions. Podria justificar el resultat dient que el primer gol no va precedit d'un córner, que en el segon hi pot haver falta a Moreno i que el tercer és en fora de joc, però tot això no em deixen de semblar excuses".

El vessant ofensiu que està aplicant el seleccionador en la tricolor fa que es prenguin més riscos en defensa, però Koldo assumeix d'aquesta manera la seva fidelitat al 4-2-3-1: "Jugar amb quatre defenses costa, però és encertat. Hem marcat un gol que ens dóna un punt de credibilitat a tota la feina que estem fent", va concloure el tècnic.

En aquest aspecte, en l'atac, el preparador del combinat nacional va recordar: "Hem donat sentit a la pilota i no tenim daltabaixos, és la sensació que es veu des de fora. Tot i així, hem de buscar tenir estones de joc cada vegada més llargues".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT