PUBLICITAT

El BP busca ser a la final de la Copa Catalunya

  • Els andorrans reben el Barça (20.30) amb la intenció de ser al partit definitiu de dissabte a Balaguer contra el Marfil Santa Coloma
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jandro Álvarez. Foto: T. L.

Una vegada estrenada la competició a la Divisió de Plata del fubtol sala espanyol el cap de setmana passat contra el Puertollano (4-4), el BP Andorra obre avui a les 20.30 un altre front. La Copa Catalunya és un dels objectius del club tricolor. El rival que visita el Poliesportiu és el Barça.

Després de perdre contra els catalans en el partit de presentació per 4-1, el conjunt entrenat per Jandro Álvarez té clar que al conjunt blaugrana se li pot fer mal. "El Barça és un candidat a guanyar la Divisió d'Honor, però nosaltres vam donar la cara contra ells", va assegurar ahir el tècnic. La qüestió és respondre a l'exigència física dels últims partits que ha disputat el BP (Barça, Saragossa, Puertollano) i tenir l'equip en total disposició. En aquest sentit, Jandro continua amb la baixa de Paulinho per un trencament muscular. El brasiler ja entrena, però ho fa a poc a poc i previsiblement avui no tindrà minuts. Amb tot, el tècnic confia en l'assimilació de conceptes dels seus jugadors: "Encara tenim marge per millorar". El matx d'avui, amb entrada gratuïta, serà el que decidirà qui serà el rival del Marfil Santa Coloma en la final de la Copa Catalunya. Aquesta fita serà dissabte 11 a Balaguer, en un matx en el qual els andorrans volen estar. Cal recordar que el BP Andorra descansa aquest pròxim cap de setmana en la segona jornada de la Lliga a Plata.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT