PUBLICITAT

Andorra La Vella

El baríton Jiménez es llueix a l’església de Sant Esteve

L’artista ha estat acompanyat del pianista Aurelio Viribay

Per EL PERIÒDIC

El baix baríton Andrés Jiménez.
El baix baríton Andrés Jiménez. | CARMEN KHOL
El baix baríton colombià, Andrés Jiménez, va oferir ahir un recital de lírica a l’església de Sant Esteve. Jiménez va estar acompanyat d’Aurelio Viribay al piano i junts van interpretar l’espectacle Travesía. 
 
El recital es va dividir en dues parts. La primera va incloure quatre composicions d’Eduard Toldrà i la interpretació de temes de Blas de Laserna, Sebastiàn Iradier, Manuel de Falla, Ernesto Lecuona, Carlos Guastavino i Ernesto Halffter.
 
La segona part es va centrar en la interpretació de les obres de Luis Carlos Figueroa, Gustavo Yepes, Luis A. Calvo, Rosa Mercedes de Morales, Andrés Sas, Clotilde Arias, Eleanor Hague-Edward Kilenyi, Alfonso Esparza i Heitor Villa-Lobos.
 
El baríton / Jiménez, nascut a Bogotà, va realitzar estudis d’òpera i música de cambra becat pel Teatre Colón de Bogotà, la Schola Cantorum Basilensis i L’Avant Scene Opera. Posteriorment, es va traslladar a Europa per perfeccionar-se amb el mestre Peter T. Harrison. Ha actuat en diversos festivals d’òpera i sarsuela llatinoamericans i ha trepitjat prestigiosos escenaris de Suïssa, Espanya, Alemanya, Itàlia i França. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT