PUBLICITAT

La Duana reté dos camions espanyols que operaven al país sense permís

  • Els vehicles estaven treballant en una obra al Principat
  • L'operació s'emmarca en la lluita contra l'intrusisme professional
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA


06092010_camions
Els dos camions retinguts a la frontera. Foto: SFG
Els agents de la Duana andorrana van retenir dijous passat dos camions amb matrícula espanyola que estaven efectuant treballs en una obra d'Andorra sense disposar del pertinent permís del Departament d'Indústria i sense haver estat importats temporalment. Així ho ha assegurat el Govern en un comunicat en què informa que l'operació s'emmarca en la política de lluitar contra l'intrusisme professional. Els vehicles han pogut retornar a territori espanyol després que l'empresa hagi dipositat l'import de la possible sanció, que podria elevar-se fins als 60.000 euros.

Els dos camions van ser dipositats dijous passat a les dependències de la Duana en espera d'aixecar la corresponent acta de contenciós. Un cop valorats i declarats els camions com a importació definitiva, han pogut retornar a territori espanyol, després de dipositar l'import de la possible sanció.

Tal com ha recordat el Govern, el fet de realitzar operacions de transport intern de mercaderies i persones contravé el Reglament d'aplicació de la Llei 5/2004 del Codi de Duana. El vehicles amb matrícula estrangera no poden efectuar operacions de transport a l'interior del país sense comptar amb el permís del Departament d'Indústria i la corresponent importació temporal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT