PUBLICITAT

Fent 'birdies' sense veure-ho clar

  • El cinquè Torneig Nocturn Vall d'Ordino supera totes les previsions amb més de 50 participants
I. M.
ORDINO

Periodic
Negra nit Participants al torneig nocturn. Foto: I. MOURE

Colpejar la bola és una feina senzilla, però aconseguir que vagi recta ja és una altra història. Imaginin que a sobre li posen una vena als ulls... ¿L'encertarien? Doncs això van intentar dissabte a la mitjanit els més de 50 participants que es van donar cita al camp de pitch and putt de la Cortinada en la cinquena edició de Trofeu Nocturn Vall d'Ordino.

El campionat, de caire amistós, estava emmarcat en les festes de la localitat ordinenca. Abans de l'inici, de fet, unes 70 persones van celebrar un sopar a la caseta del club. Per fer germanor i també per començar a picar-se sobre qui faria més birdies.

Al camp no s'hi veia res. Completament a les fosques... Llevat de la lluminiscència dels collarets, les pilotes i els greens i de les torxes, que més que fer llum dotaven de més caliu la vetllada. El torneig, a nou forats, era per parelles i van guanyar Baldiri Guasch i Carlos Sánchez. De premis, però, n'hi va haver per a tots. Fins i tot per als últims, Jordi Aparicio i Jordi Bohe, que gaudiran d'una classe gratuïta per gentilesa de la casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT