PUBLICITAT

Carchat fa els trams nocturns sense ensurts i s'adjudica el Volant RACC

  • També a Cervera, Bigordà acaba cinquè i Bercianos abandona per una sortida de pista
EL PERIÒDIC
CERVERA

Joan Carchat (Peugeot 107) va completar les dues especials nocturnes de dos quilòmetres dissabte passat i va poder confirmar la primera posició en el Ral.li de Cervera, que li dóna el títol de campió del Volant RACC-Desafío Mobil'1 Mavisa 2010, tot i que encara falten dues proves perquè acabi el Campionat de Catalunya.

El pilot andorrà, que ja manava en la classificació abans dels dos últims trams i acariciava el títol, va mantenir l'alt ritme malgrat els riscos que comportava anar a fons: "Sabia que estava pràcticament mig fet, però no sé córrer lent. Sempre dono el màxim i vull guanyar", va explicar ahir.

Segons va explicar Carchat, la consecució del campionat RACC li podria facilitar l'obtenció d'una beca --l'any passat en va rebre una de 36.000 euros-- perquè l'any vinent tingui pressupost per disputar alguna copa promoció del Campionat d'Espanya. Ara mateix, però, encara no té les coses clares i prefereix assaborir la victòria al Català: "A Cervera hem patit pel xoc amb una pedra. Vam estar a prop de l'abandonament, però el cert és que Guerrero i Pérez els que lluitaven amb ell per la victòria també van tenir accidents, cosa que demostra la competència que hi havia. Estic molt content per com ha anat tot l'any".

TERRA D'ACCIDENTS
Aquests tres no van ser els únics que van tenir incidents. Lluís Bigordà (Peugeot 107) va tenir una punxada en l'última passada pel tram A i finalment va aconseguir un cinquè lloc que sembla poc, ja que després de començar la carrera sense confiança estava remuntant posicions. Menys sort va tenir Àlex Bercianos (Fiat Stilo Abarth 2.0), que al Km 1 de la primera especial va patir una sortida de pista, que va deixar tocada la mecànica del cotxe i va haver d'abandonar.

La pròxima cita del Català serà el 18 d'aquest mes a Vidreres amb Crachat ja campió amb 96 punts, Guer- rero segon amb 68, Pérez tercer amb 66 i Bigordà cinquè amb 54. Hi ha, per tant, opcions de tenir un doble podi tricolor.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT