Dos gols en el darrer minut fan volar dos punts a Puertollano

• L'equip de Jandro dóna la imatge d'organitzat malgrat l'empat agredolç en el debut a la Lliga
PUERTOLLANO

Ludo, amb Carlinhos darrere, intenta robar una pilota en el BP-Barça de fa una setmana a Encamp. Foto: EL PERIÒDIC

Regust agredolç el que va tenir ahir el BP Andorra a la pista del Puertollano. No era una pista fàcil; de fet el rival és un dels equips amb més pressupost i en principi amb una de les millors plantilles de la Divisió de Plata. I el resultat final (4-4) pot fer pensar que un punt a fora és bo, cert, però els tres punts eren al sarró i l'equip de David Ramos va aconseguir dos gols en l'últim minut.

Marc Fernández, un jugador jove que l'any passat venia per guanyar- se un forat en la plantilla de De la Rosa, comença a ser una peça important. Ahir va ser el millor. I Ludo per fi va marcar un gol que ha de servir perquè guanyi en confiança. El BP va esperar el Puertollano a la seva pista per jugar al contraatac i l'exmotor de l'Andorra de futbol va robar una pilota al minut 8, va encarar Vigara i el va batre. El Puertollano, que pressionava a tota la pista tal com havia predit Jandro, va tornar a precipitar-se en un atac i Marc va culminar un tres contra dos que suposava el 0-2 amb què es va arribar al descans.

En la represa tot va continuar igual. L'equip manxec s'esforçava a trobar forats, però la defensa andor- rana no concedia ni mig espai. A més va saber respondre amb la mateixa moneda als gols locals. Va marcar Rober al 26 i un després, de nou Marc va fer l'1-3. Va marcar Werner al 31 i al 35 Aranburu tornava a donar els dos gols d'avantatge al BP.

Però amb aquest gol va canviar tot. El Puertollano fer servir el porter jugador per aconseguir el que no havia pogut en el 80% del que s'havia jugat del partit, i la sort i els àrbitres es van aliar amb ell. Perquè quan faltava un minut una falta, per Jandro "inexistent", va suposar la cinquena d'equip i Werner no va fallar el doble penal. I a vuit segons per al final un malentès defensiu el va aprofitar el Puertollano per crear superioritat i Fer va obrar el miracle.