Andorra iguala el sisè lloc a l'Europeu sub-17

NORTHAMPTON

Una acció del partit de dimecres passat davant d'Espanya. Foto: FAP

La selecció sub-17 va perdre ahir contra Suïssa per 5-3 i ha igualat el sisè lloc aconseguit l'any passat. L'equip de Marc Martín, que buscava millorar aquest resultat, pot donar-se per satisfet, ja que va viatjar a terres angleses amb jugadors en edat encara sub-15.

La tricolor, però, va complicar les coses a una Suïssa que no esperava tanta oposició. Rettenmund va fer un gol matiner (minut 1), que possiblement va provocar un excés de confiança en els helvètics, perquè Andorra va tirar cap amunt i fins que no va empatar no va parar. I ho va aconseguir mitjançant Joel Tomé cap al quart d'hora de joc, però el mateix jugador la va tornar a encertar en la següent jugada per fer l'1-2, i Wadirel va tornar a posar les coses com a l'inici del partit abans del descans.

A la represa les forces van començar a fallar; Eliot i Robin van complicar el partit per als de Martín en els primers minuts i Duran va recuperar l'emoció a falta de dos minuts (4-3), però de nou Robin, amb Andorra llençat a l'atac, va sentenciar sense més temps per a la reacció tricolor.