PUBLICITAT

El reglament sobre l'oci nocturn quedarà enllestit aquesta tardor

  • El Govern treballa amb les aportacions de l'ALNA i també de les set parròquies
  • L'entitat confirma una nova reunió amb Interior dins d'aquesta quinzena
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gent de festa, a l'interior d'una discoteca. Foto: EL PERIÒDIC

El Ministeri d'Interior està ultimant els treballs per tenir enllestida a la tardor la nova regulació sobre l'oci nocturn. Així ho van confirmar en declaracions a aquest rotatiu fonts de l'Executiu, que van apuntar cap a aquest termini després que el titular d'Interior, Víctor Naudi, completés la ronda de trobades amb els set cònsols. Pel seu cantó, l'Associació de Locals Nocturns d'Andorra (ALNA) ha estat informada que, en breu, tindran una nova reunió amb representants del Govern, una trobada que esperen que serveixi per acabar de perfilar el contingut del reglament.

El 24 de desembre passat va entrar en vigor el decret del Govern que, des d'aleshores, regula els horaris d'obertura i tancament dels locals d'oci nocturn. La seva aprovació va ser tota una sorpresa, i més perquè no havia passat ni un mes des que els propietaris de l'Edifici Principat, situat a l'avinguda de Tarragona, havien fet públiques les seves queixes sobre el funcionament recent d'una discoteca propera al bloc com a after-hour, i encara no havien rebut cap resposta a la carta que havien adreçat al ministre de Medi Ambient, Vicenç Alay.

Poc després, el Govern va anunciar que el decret era només una solució provisional, tenint en compte que l'oci nocturn, fins a aquell moment, es regulava encara pel Decret dels Veguers, del 12 de desembre del 1990. Aquell primer decret s'havia fet quan les característiques de l'oci nocturn al país eren prou diferents a les d'ara, quan des de l'ALNA i altres sectors de la societat andorrana es demana uns horaris més amplis d'obertura dels locals .

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT