PUBLICITAT

SOM fa 500 contractes nous de fibra òptica al mes

  • Andorra Telecom va arribar als 12.000 abonats al nou cable el mes de juliol passat
  • La parapública anuncia paquets de cara a la tardor tenint en compte el mercat
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un cable de fibra òptica. Foto: TONY LARA

Andorra Telecom està fent una mitjana de 500 contractes nous de fibra òptica al mes. Així ho va explicar ahir a la tarda el cap de Comunicació de la parapública, David Baró, aprofitant la celebració d'un càsting per trobar les cares que formaran part de les futures campanyes de publicitat de la companyia. Baró va afegir que, el mes de juliol passat, Andorra Telecom va assolir la xifra de 12.000 abonats a la fibra òptica, el 56% dels quals opten pels tres serveis que s'ofereixen a través d'aquest mitjà --televisió, telefonia i Internet--, el 39,8% per telefonia i Internet i només el 5,2% pel serveis de telefonia i televisió exclusivament.

Pel que fa al desplegament horitzontal de la fibra òptica, és a dir, aquell que porta el cablejat a l'entrada de tots els edificis, Baró va asse- nyalar que "s'ha arribat pràcticament al 100%". De fet, des del mes de maig passat, el desplegament supera el 95% i, en aquests moments, se situa al voltant del 99%. El responsable de Comunicació de la parapública va aclarir que el fet que es fregui la totalitat quant a la cobertura territorial però no s'hi arribi "no és perquè hi hagi dificultats en alguna zona, sinó perquè hi ha edificis en construcció i, fins i tot, hi ha edificis que estan pendents de la decisió de la comunitat de propietaris".

D'altra banda, amb relació al desplegament vertical --el que porta la fibra des de la roseta a l'entrada de l'edifici fins a cada casa--, Baró va recordar que aquest servei és gratuït i va informar que "de moment, continuarà sent així", malgrat alguns rumors que insinuaven el contrari. Dels 12.000 abonats a la fibra òptica, n'hi ha 2.300 que encara no tenen el servei actiu "perquè la companyia ha de fer uns treballs per poder portar el cablejat a cada casa".

NOUS PAQUETS
Sense voler entrar en detalls, Baró sí que va avançar que, en els propers mesos, Andorra Telecom oferirà nous paquets de serveis i productes, amb l'objectiu de "simplificar al màxim els serveis" i ajudar el client a escollir el producte que s'ajusti millor a les seves necessitats. Els estudis que la parapública està realitzant per dissenyar els nous paquets tenen en compte una segmentació del mercat al qual s'adreça la companyia de telecomunicacions. Aquesta segmentació divideix la població per franges d'edat i les empreses per tipologia, segons va assenyalar Baró.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT