PUBLICITAT

Restauració per a tots els gustos

  • Les avingudes Carlemany i Meritxell mostren al turista de compres més oferta de restauració
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Decoració original Una família observa el restaurant d'Escaldes. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Els carrers principals del comerç de les parròquies centrals amb més atracció turística han canviat alguns dels seus aparadors de moda per l'oferta de restauració. Locals i edificis complerts de les avingudes Carlemany i Meritxell s'han convertit en restaurants nous i de grans dimensions. Un canvi que ha tingut una bona acollida per part dels turistes que només coneixen aquestes grans avingudes de botigues i que desconeixen on poder dinar o sopar.

"Molts locals que estaven tancats es reomplen amb altres ofertes i això genera volum de negoci, però encara queda molta feina per fer", va explicar la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer. La mandatària comunal es referia a l'existència de locals comercials que estan tancats.

La inauguració del gran centre comercial illa Carlemany ja va obrir uns quants establiments de restauració, però ara amb altres de nous ofereixen una conjunció perfecta per als turistes, que en primera línia tenen per triar.

Al Comú d'Escaldes Engordany, en el que portem d'any han estat set les altes d'establiments de la restauració que s'han autoritzat, davant d'altres quatre que s'han donat de baixa, però que han canviat de lloc. Per la seva banda, el cònsol major d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, va explicar que la part alta d'Escaldes i els carrers molts propers al de Carlemany sempre han tingut una tradició de restauració important.

Pel que fa a la parròquia de la capital, en els set primers mesos de l'any s'han atorgat 14 autoritzacions per obrir restaurants. "Es tracta d'una iniciativa privada, i el senyal és que tenen públic, i com més n'hi hagi, millor", va dir Ferrer amb relació a la proliferació de restaurants.

Sigui com sigui, molts locals tancats que donaven una mala imatge a aquestes avingudes cèntriques, principal atractiu del turisme de compres, han canviat la seva fesomia per convertir-se en grans centres d'oferiment gastronòmic amb un disseny modern. Això sí, n'hi ha per a tots els gustos, tant pel que fa al disseny com pel que fa al paladar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT