PUBLICITAT

Foment confirma que les obres a la N-145 finalitzaran el 2012

  • El Govern ha estat informat mitjançant una nota, després d'iniciar els contactes
  • Inicialment, els treballs havien de quedar enllestits el març de l'any vinent
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un indicador de direcció a la carretera N-145. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El Govern va explicar ahir, mitjançant un comunicat, que els Ministeri de Foment espanyol ha confirmat que les obres a la N-145 no s'aturaran i que els treballs finalitzaran el 2012 si es compleixen les previsions. La confirmació per part de Foment es va rebre aquest dijous, just després que l'Executiu iniciés els contactes diplomàtics per manifestar el desig andorrà que les obres no patissin una aturada indefinida.

La comunicació de part del ministeri espanyol es va efectuar mitjançant una nota, en la qual es confirmava que les obres de la carretera N-145, que uneix la Seu d'Urgell i Andorra, estarien enllestides durant el 2012. A partir d'aquesta dada, i segons el comunicat emès pel Govern, "no hi ha doncs dubtes quant a la continuïtat dels treballs de millora de la N-145, encara que, després de les darreres reprogramacions efectuades per aconseguir els objectius d'estabilitat pressupostària del Govern d'Espanya, s'ha fixat el 2012 com a nou termini per a la seva finalització". Inicialment, les obres havien de quedar enllestides el març del 2011.

El Govern considera que, amb les informacions trameses pel Ministeri de Foment, "queden esvaïdes les inquietuds manifestades amb relació a la continuïtat de les obres i es confirma que s'acabaran en un termini raonable".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT