PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’agència comercial d’Andorra Telecom rep el client 10.000

El premiat va rebre un mes gratuït del servei contractat

Per El Periòdic

El client, Quim Fenoll, rep la targeta acreditativa de mans del responsable de l’agència Jonatan Fontán, ahir.
El client, Quim Fenoll, rep la targeta acreditativa de mans del responsable de l’agència Jonatan Fontán, ahir. | Andorra Telecom
El responsable de l’agència comercial d’Andorra Telecom, Jonatan Fontán, va donar la benvinguda ahir al matí al client número 10.000 atès en les noves dependències del carrer Prat de la Creu. Aquesta xifra va assolir-se en poc menys de dos mesos des de l’obertura de l’oficina d’atenció al públic.
Quim Fenoll va ser l’afortunat que va rebre de mans de Fontán una targeta commemorativa i va beneficiar-se d’un mes de servei gratuït en el servei contractat a la seva llar.
 
La posada en marxa de la nova agència ha permès reforçar els mecanismes d’atenció al client amb la implantació del punt d’atenció de tràmits ràpids o l’ampliació de l’horari d’obertura als dissabtes al matí, entre les 8:30 i les 13:30. Actualment el temps d’espera mitjà se situa en un minut i 49 segons i els gestors dediquen com a mitjana a cada client un temps de 10 minuts i 56 segons.
 
En el servei de tràmits ràpids, que suposa un 23% de les gestions realitzades, aquests terminis encara es redueixen més i se situen en un minut i 18 segons de temps mig d’espera i en els sis minuts i 38 segons en el temps  d’atenció de cada client. Aquest tipus de tràmits inclouen tota una sèrie de gestions com ara el canvi de forfet, còpies de tarja SIM, canvi d’adreça d’enviament de la factura, canvi d’IBAN, alta al portal d’Andorra Telecom, alta a Movistar+, duplicats de factura, canvis de material o autoritzacions.
 
En relació a l’assistència, el 48% dels clients visita l’agència entre les 10 i les 14 hores, pel que l’agència recomana als usuaris acudir a la franja entre les 8:30 i les 10, així com també a les 14 i les 20 si volen guanyar temps.
 
Les noves dependències d’Andorra Telecom van obrir portes el passat 19 de setembre al carrer Prat de la Creu, número dos, el trasllat de les quals és fruit del projecte de construcció de l’edifici The Cloud.
PUBLICITAT
PUBLICITAT