PUBLICITAT

marràqueix

El Poctefa posa a disposició 71,2 milions

La primera fase de la convocatòria tanca el dia 13 de desembre

Per El Periòdic

Calvó i Taalas, ahir.
Calvó i Taalas, ahir. | SFGA
El programa europeu de cooperació territorial entre França, Espanya i Andorra (Poctefa) del període 2014-2020 ha obert la segona convocatòria per presentar projectes que puguin optar a part de la partida de 71,2 milions d’euros en ajuts. Es tracta, segons va informar el Govern a través d’un comunicat, del 40% de la dotació total del fons FEDER de què disposa el programa. L’any passat es va dedicar aquest mateix import a 58 projectes, 10 dels quals relacionats amb Andorra.

Les iniciatives que es presentin han d’estar relacionades amb els eixos prioritaris del programa: innovació i competitivitat; canvi climàtic i prevenció de riscos; ús sostenible dels recursos locals; mobilitat de béns i persones; i inclusió social en els territoris. 
 
La convocatòria consta de dues fases: la primera implica la presentació d’una candidatura simplificada abans del 13 de desembre. Els projectes que passin a la segona fase hauran de presentar la candidatura completa posteriorment i es publicaran l’abril del 2017. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT