PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Faemino y Cansado portaran el xou ‘¡Quien tuvo retuvo!’

El còmic Luis Pedrahita actuarà l’1 de desembre al Centre de Congressos

Per El Periòdic

Els humoristes Faemino y Cansado.
Els humoristes Faemino y Cansado. | EL PERIÒDIC
Coincidint amb el segon aniversari de l’emissió de la nota del FinCEN, el pròxim 10 de març el duet còmic Faemino y Cansado portaran l’espectacle ¡Quien tuvo retuvo !al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Els humoristes, amb «la ironia que els caracteritza», asseguren que l’espectacle no és «ni excel·lent ni innovador» i, a més, repeteixen «la posada en escena», amb una producció «més aviat austera». Amb tot, afirmen que el xou aportarà al públic moltes «rialles i reminiscències». 
 
La parella d’humoristes està formada per Carlos Faemino i Javier Cansado. Els seus inicis en el món de l’espectacle van ser a Madrid, amb xous al carrer i, posteriorment, en bars i teatres. Finalment, van fer el salt a la televisió, on van aconseguir un programa propi. El seu humor és inclassificable, tot i que se’l qualifica d’absurd, intel·ligent i surrealista.
 
LES AMÍGDALES / La cita amb Faemino y Cansado serà el 10 de març del 2017. Molt abans, però, la productora Quelcom porta l’humor del monologuista Luis Piedrahita, que actuarà l’1 de desembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Piedrahita presentarà el seu espectacle Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas. 
 
Piedrahita és humorista, il·lusionista, escriptor i director de cinema. És un assidu a la televisió i a la ràdio, mitjans on pronuncia els seus monòlegs. El còmic és col·laborador i guionista del programa d’entreteniment d’Antena 3 El hormiguero 3.0. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT