PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sergi Blanch, guanyador del concurs de La Fi, estrena videoclip

El cantautor Sergi Blanch llença el clip a les xarxes socials

Per El Periòdic

El cantautor Sergi Blanch en una imatge promocional.
El cantautor Sergi Blanch en una imatge promocional. | blanch music factory
El cantant i guitarrista barceloní Sergi Blanch, guanyador del primer Concurs de Música d’Autor d’Andorra (organitzat per La Fada Ignorant) estrena avui el videoclip del seu primer senzill, El refugi. L’audiovisual es podrà veure a les xarxes socials.
 
Blanch iniciarà en breu una gira i enregistrarà un EP (a l’estudi Rosazul del Poble Nou) amb les seves composicions en català, a mig camí entre el folk americà i les seves arrels més mediterrànies. Tot això serà un pas previ al llançament del seu primer treball en solitari, que s’anomenarà Dies de sal. Paral·lelament, Blanch ha començat un videobloc (sergiblanch.com) on explica tot el procés de creació i enregistrament del seu material, per mantenir una interacció directa amb el públic. 
 
Al seu bloc, Blanch ha deixat escrit el següent missatge: «Aquesta setmana arriba el videoclip del primer single El refugi. Vam tenir la sort de treballar amb un equip tècnic fantàstic (Joan Armand Forero i Pau López) i el clip reflecteix amb molta sensibilitat el que volia expressar amb aquesta cançó. El resultat em commou tant que estic impacient perquè arribi dijous per poder-lo veure».
 
LA VALORACIÓ DEL JURAT / Un dels membres del jurat del certamen, El músic El Sobrino del Diablo, va valorar a EL PERIÒDIC el treball dels tres finalistes del concurs: «Per la diferència existent entre totes tres propostes no hagués estat tampoc malament que qualsevol dels dos altres artistes hagués quedat en el primer lloc»; amb tot, i pel resultat que va sorgir de la votació numèrica, el guanyador va ser Blanch. 
 
El guitarrista i cantant barceloní, a més d’endur-se la gravació d’un disc i unes ulleres personalitzades com a fruit de l’«execució impecable» de què va fer gala, iniciarà gràcies a aquest reconeixement una gira per Madrid i Barcelona, tour que iniciarà a Andorra. L’endemà del concurs va oferir un concert a La Fi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT