PUBLICITAT

El Govern contactarà amb Ryanair per captar els seus clients al país

  • La companyia obrirà dues rutes a l'Alguaire per aprofitar la temporada d'esquí
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un avió aterra a l'Alguaire. Foto: TONY LARA

L'Executiu s'ha posat mans a l'obra després de l'anunci de Ryanair d'obertura de dues noves rutes a l'aeroport d'Alguaire. Durant la inauguració dels vols de l'aerolínia irlandesa a l'aeroport del Prat l'1 de setembre, el seu president, Michael O'leary, va informar de dos nous trajectes per a aquest hivern a l'aeroport lleidatà, per aprofitar la temporada d'esquí, i que molt previsiblement provindran de Rússia i del Regne Unit.

Tenint en compte que es tracta de dos mercats potencials i ja treballats en l'àmbit promocional des del Principat, el Govern veu en aquestes rutes un filó important de clients. El ministre de Turisme, Claudi Benet, va manifestar la intenció d'establir contactes amb la companyia irlandesa. "Coneixíem els rumors sobre aquestes noves rutes", va explicar el ministre. Ara que ja es confirmen, "no perdrem de vista Ryanair", amb la voluntat d'establir aliances que permetin portar els esquiadors potencials d'Alguaire fins al Principat.

RUTES ABANS D'ACABAR L'ANY
Tot i que la confirmació oficial des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de Catalunya, de qui depèn l'aeroport, encara no s'ha produït, la companyia irlandesa pretén obrir-se al mercat d'esquiadors abans que acabi aquest any. Ryanair vol establir rutes fora de l'espai Schengen com el Regne Unit, Rússia o Irlanda. Abans, però, caldrà els vistiplau del ministeri de Foment espanyol en relació dotar a l'Alguaire dels permisos necessaris perquè aquests vols fora de Schengen puguin operar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT