PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més usuaris d’Internet i telefonia mòbil

Augmenten en un 6,3% i 5,6% els clients adscrits als dos serveis

Per EL PERIÒDIC

Una usuària utilitza el seu telèfon mòbil.
Una usuària utilitza el seu telèfon mòbil. | TONY LARA
Els abonaments al servei de telefonia fixa durant el mes de setembre ascendeixen als 41.906, mentre que els abonats a la telefonia mòbil i a Internet de banda ampla se situen en 73.107 i 31.214, respectivament. 
 
Aquestes dades –facilitades pel Departament d’Estadística– mostren un descens del 6,3% respecte al mes de setembre de l’any anterior en telefonia fixa i un augment del 6,3% en telefonia mòbil. En relació als abonats a Internet de Banda Ampla, han crescut un 5,6%. Es confirma així la tendència a l’alça dels abonats a la telefonia mòbil i a Internet, aixi com la baixa d’abonats a la telefonia fixa. 
 
Les dades també mostren que el tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el setembre de 2016, se situa en 16,15 milions, amb un decens del 6,6% respecte al mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional (10,63 milions de minuts), representa un 65,9% del total i ha patit un descens del 5,3%, mentre que l’internacional (5,51 milions de minuts) ha estat el 34,1% del total, amb un descens del 9,2%. 
 
D’altra banda, el tràfic per Internet en GB al setembre se situa en 1,65 milions de GB, amb una pujada del 33,4% respecte al mes de setembre de l’any anterior. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT