PUBLICITAT

Pascual defineix el River com un equip "de LEB Or"

  • L'entrenador del Barça assegura que el partit de dissabte contra el River serà "bo de veure"
  • El vigent campió d'Europa i de la Copa espanyola es troba a Encamp per tercer any consecutiu fent una estada de pretemporada
  • IVÁN MOURE

    ENCAMP

    02092010_barca
    El capità del Regal Barça, Roger Grimau, la consellera d'Esports d'Encamp, Elisabeth Pirot, i l'entrenador del Regal, Xavi Pascual, en la roda de premsa d'aquest matí al Comú d'Encamp.
    Foto: ANA / È. F.
    L'entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, ha definit avui al matí el River Andorra com "un equip de LEB Or", de cara a l'amistós programat entre els dos equips com a preparació per a la campanya 2010-2011, el dissabte a les set de la tarda al Complex Esportiu d'Encamp. Pasqual ha afirmat que coneix alguns dels jugadors andorrans "i el meu amic Joan Peñarroya, que estarà content amb l'equip que té" i que el partit serà "bo de veure". El Regal Barça està aquests dies fent un estatge de pretemporada al Principat i l'entrenador blaugrana ha recordat que és el tercer any que té lloc a Encamp, coincidint amb el temps que fa que és al capdavant de l'equip blaugrana. Sobre els joves del filial, que serà rival del conjunt andorrà en la LEB Plata aquest curs, va indicar que  ara per ara "és massa prematur" perquè ajudin el primer equip.

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT