PUBLICITAT

Andorra la Vella

La 2a Marató fotogràfica cerca participació forana

L’organització vol superar la concurrència de la darrera edició

Per El Periòdic

Rodríguez, Bafino i Aguareles, durant la presentació de l’’Andorra Shopping Foto, ahir.
Rodríguez, Bafino i Aguareles, durant la presentació de l’’Andorra Shopping Foto, ahir. | ana
L’Escola d’Art d’Andorra espera superar els 120 participants que l’any passat participaven de la Marató Fotogràfica organitzada amb motiu de l’Andorra Shopping Foto. Aquesta segona edició i a través de canvis com la reducció de les temàtiques o la possibilitat d’editar les fotografies, des del centre s’espera atraure una major xifra de concurrents i la intenció passa perquè arribin de l’estranger. 
 
La 2a Marató Andorra Shopping Foto redueix, sgons informa l’ANA, els horaris i els temes, ja que els participants a la categoria Max Marató hauran de presentar una col·lecció de set fotos, cinc els de la Family Marató de. A més, a la finalització de la jornada no s’hauran de descarregar les targetes, sinó que els participants tindran una setmana per poder fer una tria de les imatges de manera més acurada i editar-les, amb l’objectiu que els fotògrafs no tinguin tanta pressió.
 
Des de l’organització confien a superar el centenar de participants en la categoria individual, i aspiren a comptar amb una vintena de famílies. A més, es vol arribar als fotògrafs estrangers, pel que, segons va explicar el cap de servei de l’Escola d’Art, Pep Aguareles, es farà una crida a les escoles i associacions fotogràfiques de fora del país. Per la seva banda, la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella, Patty Bafino, va confiar que els canvis en l’organització facin que augmenti la participació, ja que permet gaudir més de l’experiència de les compres.
 
1.500 euros/ La marató tindrà lloc el 30 d’octubre i començarà a les onze del matí des del punt d’acreditació, al Centre Cultural la Llacuna. Allà s’entregaran els temes i sortiran a fer fotos fins a l’hora de finalització, que està prevista que sigui al voltant de les sis de la tarda, tot i que encara està per determinar. Hi haurà un guanyador per cada categoria, i el premi consisteix en 1.500 euros en material fotogràfic per al millor de la categoria ‘Max’, i 1.500 euros en material tecnològic per a la millor família.
 
Paral·lelament a l’acte, Andorra Turisme sumarà activitats per a la seva consolidació, segons va explicar la directora de Màrqueting i Comunicació, Noemí Pedra. Les bases del concurs es podran trobar als webs http://www.andorralavella.ad i http://visitandorra.com. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT