PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Col·lapse de dues hores per un accident a les vuit del matí

Quatre cotxes col·lisionen en hora punta a la rotonda de Prada Casadet

Per EL PERIÒDIC

Detall de l’accident fotografiat des de l’interior d’un vehicle aturat.
Detall de l’accident fotografiat des de l’interior d’un vehicle aturat. | EL PERIÒDIC
Poc abans de les vuit del matí d’ahir, en hora punta quan molts ciutadans entren a la feina, es va produir una col·lisió a la rotonda de Prada Casadet, a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, en el qual es van veure implicats quatre vehicles. Un turisme Audi A3 andorrà va topar amb un altre Nissan Qashqai també del Principat, accident que va provocar un altre xoc entre un camió DAF i un turisme Peugeot 106, ambdós també amb matrícula andorrana.

El balanç no va ser gaire preocupant, ja que inicialment haurien resultat ferits –lleus– el conductor i acompanyant del cotxe Nissan, un home i una dona residents de 55 i 62 anys respectivament. Res greu a nivell de danys personals, però segons va informar el servei de Mobilitat, aquest xoc múltiple, en un hora tan transitada, va col·lapsar les carreteres de la capital durant un parell d’hores.

Dels quatre carrils que hi havia en ús, es va passar a tenir-ne només un d’habilitat. La Policia estava obligada a fer circular alternant els vehicles que anaven de pujada i els de baixada. Així que les cues es van anar engrandint i van provocar retencions fins el túnel de Sant Antoni que prové de la Massana en sentit de baixada i fins la zona del Pobladó en la de pujada.

Accident en moto d’una dona / A la tarda, un altre accident de trànsit; una dona de 54 anys que anava en una motocicleta Yamaha Majestic 125 va topar amb un Volkswagen Golf al Prat de la Creu de la Capital i va resultar ferida lleu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT