PUBLICITAT

Andorra la Vella

Nou recorregut per a la 3a Cursa de la Fira d’Andorra

L’organització espera assolir els 400 participants

Per marisa da costa

Assistents a la darrera edició de la Fira d’Andorra.
Assistents a la darrera edició de la Fira d’Andorra. | Tony Lara
La 3a edició de la Cursa que se celebrarà el proper dia 22 amb motiu de la 38a Fira d’Andorra la Vella canvia de recorregut. La categoria Open sortirà en aquesta ocasió del carrer Pere d’Urg per finalitzar, 5.190 metres després, al Parc Central en un espai que, enguany, serà més ampli. 
 
L’eixamplada de la zona de meta va en la línia de l’objectiu de l’organització: assolir els 400 participants per tal que els 4.000 euros que es calcula que es puguin obtenir de les inscripcions es reparteixin entre el Comitè Nacional d’Unicef  i un nou beneficiari: l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca).
 
Inscripcions obertes / Els organitzadors de la cursa de la Fira, el Comú d’Andorra la Vella i el Club d’Atletisme Valls d’Andorra, esperen superar en un centenar les persones que l’any passat participaven de l’esdeveniment. Així ho van anunciar en l’acte de presentació de l’activitat, que tindrà un cost de quatre euros per als infants i vuit per als adults. Les inscripcions ja es poden fer efectives a través del web www.cava.myp.ad. En cas que l’assistència es confirmi a la mateixa fira, el preu serà de sis i 10 euros. 
 
A banda de l’Open, pensada per als majors de 16 anys, tindran lloc les curses infantil i baby, de 1.800 i 100 metres, respectivament. La corporació de la capital informarà més endavant de les afectacions que tindran lloc el dissabte 22 arran de la convocatòria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT