PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lafoz abandona la reorganització del personal d’Encamp

Denuncia que la majoria fa cas omís de les seves aportacions

Per El Periòdic

La consellera liberal, Maribel Lafoz.
La consellera liberal, Maribel Lafoz. | Tony Lara
La consellera de Liberals d’Andorra + Independents (Ld’A+I) Maribel Lafoz ha decidit abandonar la comissió amb què el Comú d’Encamp treballa en la reorganització de la seva plantilla, assumpte que ha copsat les darreres sessions de consell comunals i que ha protagonitzat les disputes entre govern i oposició. El motiu de la política desemboca de la indiferència de la corporació encapçalada per Unió i Progrés + Demòcrates per Andorra (UP+DA) en front de les aportacions de la minoria.
 
Ld’A va informar ahir, a través d’un comunicat, de la decisió de Lafoz, que es justifica pel que la seva participació no té incidència en les reunions per replantejar els recursos humans de l’òrgan comunal: «Les sessions de treball han servit per aprovar organigrames del personal que ja venien decidits, sense la possibilitat d’aportar-hi res». Per consegüent, la consellera es qüestiona al respecte del seu paper a les comissions «si ja està tot decidit i amanit» tot apuntant que «no sé què hi faig a les sessions de treball més enllà de perdre el temps». 
 
Lafoz va fer efectiu la seva deserció ahir mateix, deixant d’assistir a la trobada prevista per ahir mateix i per a la qual va rebre la convocatòria, segons resa la nota de premsa, amb només un dia d’antelació i sense que se la informés sobre l’ordre del dia que es preveia seguir.
 
La falta de previsió se suma al convenciment que «un cop més hagués anat a veure com aproven organigrames que ja s’han parlat entre ells i sense cap tipus d’interès per escoltar les meves aportacions», motiu principal pel que deixa la comissió.
 
Pèrdua d’oportunitat/ Finalment, la consellera liberal per Encamp lamenta que no s’hagi sabut aprofitar l’equip per a la reorganització de l’organigrama com a via «per entrar en el fons de la qüestió estudiant en detall cadascun dels llocs de treball i poder aconseguir una major eficiència dels recursos humans». 
 
Amb tot, Maribel Lafoz celebra que a la fi s’hagi abordat la problemàtica que l’oposició venia denunciant fins i tot abans de l’arribada de Ld’A al Comú d’Encamp aquest desembre, afirmant que «la pressió exercida» va ser «bàsica». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT