Golejada de la sub-17 en el debut contra França (0-4)

fraandho
Un moment del partit jugat a Northampton. Foto: EPA
NORTHAMPTON

Andorra no va poder iniciar ahir de la millor manera la participació en l'Europeu sub-17 de Northampton (Anglaterra). El combinat que dirigeix Marc Martin va meravellar en el primer partit de la lligueta inicial i va golejar França per 0-4.

Joel Tomé va ser l'artífex de la victòria tricolor amb un hat-trick; ell va ser el que va inaugurar l'electrònic amb un gol en el minut 7 de partit i amb el 0-1 es va arribar al descans. En la segona part el domini andorrà es va incrementar i van arribar la resta de gols: Tomé de nou al minut 22 --cada part en dura 20 enlloc de 25--, Àlex Vázquez va fer el tercer al 24 i Tomé va marcar el definitiu 0-4, a 18 segons per al final.

Amb aquesta victòria la selecció se situa segona en el grup B amb els mateixos punts que Espanya, líder pel gol average gràcies a la golejada de dilluns contra Anglaterra per 7-1. Avui el combinat que dirigeix Martín afronta el segon matx, davant el combinat amfitrió a les 20.30 hores i Espanya contra França en el partit anterior.