PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Finalitza el rodatge d’‘Impacto’, el primer capítol de ‘Fractura’

L’equip treballarà ara en la postproducció de l’episodi de la sèrie

Per El Periòdic

L’equip artístic i tècnic del capítol ‘Fractura’, de la sèrie ‘Impacto’, amb tots els figurants, celebrant el rodatge.
L’equip artístic i tècnic del capítol ‘Fractura’, de la sèrie ‘Impacto’, amb tots els figurants, celebrant el rodatge. | El Periòdic
El rodatge de Fractura, el primer capítol d’Impacto, «ha acabat satisfactòriament després de cinc jornades intenses de rodatge nocturn les instal·lacions d’Anyòs Park durant els dies 13,14,15,16 i 18 de setembre», segons ha informat l’equip tècnic. 
 
El director de la sèrie, Hèctor Romance, ha explicat que «hem pogut rodar totes les seqüències previstes i el resultat creiem que serà sorprenent: per la història, pels actors, pels espais i per l’alta factura visual de color i moviments de càmera que hem aconseguit». Les escenes s’han rodat totes de nit i a les instal·lacions d’Anyós Park.
 
Més d’un centenar de persones han participat en la gravació del capítol pilot de la sèrie Fractura, l’spin-off de d’Art de garatge, entre els membres de l’equip tècnic (30) –la meitat dels quals són d’Andorra i l’altra meitat de Barcelona–, l’artístic (quatre), els actors i actrius secundaris (10) i la figuració (60). Els figurants i els secundaris són, majoritàriament, residents al Principat. El capítol dura 14 minuts, aproximadament, i s’ha rodat en castellà. 
 
Primera temporada/ Impacto vol ser el primer de 10 capítols que completaran la primera temporada de la sèrie Fractura, amb la intenció d’estrenar-se el 2017. Romance ha confessat que «esperem que a principis d’any puguem estrenar el primer episodi als cinemes Illa Carlemany». 
 
 La nova sèrie comptarà amb Mireia Guilella, que interpreta la Joana, el personatge que fa d’enllaç amb Art de Garatge. Com a coprotagonistes de la sèrie s’han incorporat Daniel Horvath (Sigur), Mònica Portillo (Marta) i Juan Salcedo (Carlos), que provenen de Barcelona i de Madrid. Romance està molt satisfet de l’equip artístic del projecte i ha contat que la nova sèrie abandonada el concepte de sitcom juvenil d’Art de Garatge per esdevenir un thriller «amb tocs d’humor». Els productors de la sèrie són  Àlex Hevia i Daniel Arellano.
 
Després de finalitzar el rodatge d’Impacto, «a partir d’ara estarem immersos en la fase de postproducció de muntatge, color i sonorització que culminarà a finals d’any», ha afegit el director. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT