PUBLICITAT

Andorra la Vella

Comença el rodatge del capítol pilot d’‘Impacto’

L’spin-off d’Art de Garatge gravarà des d’avui fins divendres a Anyós Park

Per l.r.

| MARICEL BLANCH
El capítol pilot d’Impacto, l’spin-off de la sèrie Art de Garatge, es titularà Fractura i tindrà una durada aproximada de 14 minuts. La producció, dirigida per Hèctor Romance, començarà avui a gravar a les instal·lacions d’Anyós Park i s’allargarà fins divendres. Aquest capítol pretén ser el primer d’un conjunt de 10 que confeccionarien la temporada de la sèrie i s’estrenarien de cara l’any vinent. Segons va avançar Romance, «esperem que a principis d’any puguem estrenar el primer episodi als cinemes de l’Illa Carlemany». 
 
En aquesta ocasió, el rodatge es farà en castellà i totes les escenes tindran lloc de nit. La nova sèrie comptarà, novament, amb Mireia Guilella que interpreta Joana, el personatge que fa el traspàs d’Art de Garatge, i els productors Àlex Hevia i Daniel Arellano. S’incorporen, com a protagonistes, Daniel Horvath (com a Sigur), Mònica Portillo (en el paper de Marta) i Juan Salcedo (Carlos). Hèctor Romance es va mostrar satisfet de l’equip d’actors del project i va explicar que la nova sèrie marxa del concepte sitcom juvenil que tenia Art de Garatge, per avançar cap a un thriller «amb tocs d’humor». 
 
El jove director català resident a Andorra va destacar que l’equip de rodatge el confeccionen al voltant d’unes 30 persones, de les quals la meitat són d’Andorra i les altres de Barcelona. També va posar de relleu que els protagonistes vénen de la capital catalana i de Madrid i els actors secundaris, un total de set, resideixen al Principat. Pel que fa als figurants, entre 30 i 50 depenen de la sessió de rodatge, provenen també d’Andorra. 
 
Pel que fa a la història que amaga l’spin-off, ni Romance ni els productors van voler desvetllar-ne gaires detalls. Amb tot, van avançar que la trama tindrà lloc a la nit en una festa d’aniversari que no anirà tan bé com s’esperaven els protagonistes. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT