PUBLICITAT

Andorra la Vella

Detingut un home per donar una puntada de peu a la seva germana

Les diferències familiars es van produir en un hotel de la capital

Per El Periòdic

Un jove de 28 anys intenta accedir a Andorra amb un gram de cocaïna.
Un jove de 28 anys intenta accedir a Andorra amb un gram de cocaïna. | Tony Lara
De les quatre persones que els agents del cos de Policia van detenir en el transcurs de la setmana passada, un dels interessats va ser un turista acusat de maltractaments en l’àmbit domèstic. L’home, de 40 anys, hauria donat una puntada de peu a la seva germana, a més de donar-li una empenta. Així es desprèn del balanç d’arrests que es van produir des del passat dilluns dia 5 fins el diumenge.
 
La matinada de dissabte a diumenge, pels vols de les 2.30, una patrulla de la policia es va desplaçar a un establiment hoteler d’Andorra la Vella, alertats des del mateix pel desenvolupament d’una baralla familiar que el comunicat qualifica de «banal». La disputa, que segons s’indica va tenir lloc entre dos germans, va finalitzar amb un cop de peu per part de l’home a la dona. Vist això, els agents traslladats al lloc dels fets van detenir el visitant, sota l’acusació d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.
 
Intimitat/ Els darrers dies es van produir dues detencions motivades per la violació de la intimitat. La primera va tenir lloc la tarda de dimecres i va afectar una dona de 48 anys que, segons el balanç, també hauria incorregut en una infracció contra la llibertat sexual. El mateix dia, arribat el vespre, els funcionaris van actuar per un cas també relacionat amb la intimitat. En aquesta ocasió, però, el detingut va ser un home de 57 anys detingut per un delicte contra la intimitat. El comunicat del servei d’ordre no ofereix cap altra informació, així com tampoc no es detalla si aquestes dues detencions van guardar relació.
 
En una setmana sense detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol, la darrera de les intervencions policials afecta a la duana hispano-andorrana i l’intent, per part d’un jove de 28 anys, d’accedir al país amb un gram de cocaïna la matinada de dissabte. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT