PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova selecció per a ‘Wolves’, aquesta vegada a Colòmbia

El curt participa entre a la secció ‘Panorama internacional’

Per El Periòdic

El cartell oficial del curt, presentat aquesta setmana a les xarxes.
El cartell oficial del curt, presentat aquesta setmana a les xarxes. | El Periòdic
El Samán Festival de Cine, certamen que se celebrarà entre els propers dies 13 i 16 d’octubre a Viterbo (Colòmbia), inclourà, entre els títols filmogràfics que composaran la secció ‘Panorama internacional’, el curtmetratge del director Àlvaro Rodríguez Areny, Wolves. Amb aquesta nova selecció, l’obra de l’encampadà arriba a les 15 seleccions amb què el curtmetratge protagonitzat per Isak Férriz viatja per arreu, assumint en aquesta ocasió presència a Colòmbia.
 
La notícia arriba només dos dies després de la darrera selecció: el darrer dimecres Wolves també entrava a constituir part de la cartellera del First Step Film Festival, que se celebrarà properament a la capital albanesa de Tirana. La Índia, Uruguay i es Estats Units són alguns dels altres indrets en què l’equip del curtmetratge ha sabut que estarà present al llarg d’aquest estiu, a través, respectivament, dels festivals Pink City International Short Film Festival, el Festival Piriápolis de Película i, per últim, el Tri-Cities International Fantastic Film Festival.
 
L’equip ha estat present a les xarxes malgrat les vacances festivals. De fet, també durant aquesta setmana, l’audiovisual va veure oficialitzat el primer cartell que el presenta. El passat dimecres i a través de les xarxes socials, es va fer pública la imatge. 
 
D’altra banda, l’equip reunirà aquesta setmana vinent els mitjans per donar una important notícia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT