PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Exhibició d’un Llovera amb el punt de mira en el Dakar

El pilot exhibeix un camió Tatra Jamail

Per EL PERIÒDIC

El Tatra Jamail de Llovera a l’exhibició per a Bonver Dakar Project.
El Tatra Jamail de Llovera a l’exhibició per a Bonver Dakar Project. | FOTOESPORT
Després d’un període de vacances, Albert Llovera es va desplaçar fa uns dies a la República Txeca i Eslovàquia per ser el protagonista d’una exhibició de l’equip Bonver Dakar Project amb un Tatra Jamail, un camió similar al que va disputar l’edició passada del Dakar.

«Han estat tres jornades molt boniques en un esdeveniment que ha aplegat prop de 500 persones entre patrocinadors, directius o proveïdors. A més, unes 70 persones s’han atrevit a pujar a la meva dreta per comprovar com es comporta aquest monstre de 900 cavalls per sorra, camins de terra i salts a una velocitat considerable».

El pilot andorrà es posa ara com el punt de mira el Dakar 2017, per al qual haurà de buscar el pressupost. Llovera manega diverses opcions, tot i no negar que no descarta córrer de nou per Bonver Dakar project. Aquesta feina l’haurà de compaginar amb la preparació per a la recta final del Mundial de rallycross (RX Lites); de fet ja ha estat a Polònia i ha provat el vehicle amb el qual competirà al circuit de Catalunya d’aquí a un parell de setmanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT