LA SPEZIA

Els petits aguanten més de mitja part contra la líder Itàlia

El partit es desnivella amb un gol al segon minut de la represa i acaba amb un massa ample 3-0

Per EL PERIÒDIC

El meta andorrà Silveiro refua la pilota en el partit de la primera volta contra Itàlia, a l'Estadi Comunal. | TONY LARA
Es podria intuir que la selecció dels petits, la sub-21, posés el punt i final al Preeuropeu 2017 encaixant una golejada davant tota una potència com és Itàlia. El combinat que dirigeix Justo Ruiz va caure 3-0 a La Spezia, però el líder del grup 2 va haver de suar de valent per acabar sumant tres punts que asseguren acabar la fase com a primera classificada. Perquè Andorra va aguantar el marcador inicial més de mitja part.

Itàlia gairebé no va sentir-se amenaçada, va dominar i va gaudir de diverses ocasions, però de clares, ben poques i totes elles acabaven amb la intervenció d’un pletòric Silverio. Ricci en tres ocasions, Cataldi mitjançant una falta i Di Francesco van tenir les més clares abans del descans, tot i que Reyes i Nazzaro també van dir la seva.

Itàlia va trobar per fi el forat al minut 47, amb una segona jugada després d’una falta que Di Francesco va aprofitar per fer l’1-0. El gol va desanimar massa la tricolor, ja fatigada físicament de tant esforç, i Itàlia, ja més tranquil·la va aprofitar per ampliar diferències als minuts 73 i 88.