PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Pujada Ordino-Arcalís aplegarà 73 cotxes participants

La cita serà puntuable per a l’Espanyol de muntanya, el Francès, el Català i el trofeu dels Pirineus

Per EL PERIÒDIC

Herver, Montellà, Sasplugas i Marot, ahir a la roda de premsa de presentació de l’edició del 2016.
Herver, Montellà, Sasplugas i Marot, ahir a la roda de premsa de presentació de l’edició del 2016. | EMILIO PRENAS
Un total de 73 cotxes han cursat la seva inscripció per participar a la Pujada Ordino-Arcalís 2016, la gran festa de la velocitat automobilística en muntanya que es disputarà els propers dissabte i diumenge, dies 10 i 11 de setembre, en una màniga de tres pujades que puntuarà per a l’Espanyol de l’especialitat, el Francès de Segona Divisió, el Català i el trofeu dels Pirineus.

Sens dubte es tracta d’un gran assortit de campionats que fan possible una xifra tan alta de participants. 40 d’ells procedeixen d’Espanya i els altres 33 vénen del país veí del nord.

Andorra també dirà la seva en l’edició del 2016. Hi ha una llarga llista: Gerard de la Casa (Seat Córdoba WRC, Cat. 3-WRC), Ramon Plaus (Speed Car H16, Cat. 1-CM+), Lluís Bigordà (Demon Car CM-R2, Cat. 2-CM Pro), Edgar Montellà (Speed Car GT-R, Cat. 2-CM Pro), Philippe Bouchard (Porsche 997 Cup, Cat. 3-GT), Ricard Gutiérrez (Seat León Cupra-R, Cat. 3-N), Felipe Brandao (Seat León Cupra-R, Cat 3-N), Jaume Bartomeu (Seat Ibiza, Cat. 3-I1), Claude Darné (Alpine-Renault A-110, Cat. 3-I1), Ingrid Rossell (Volkswagen Golf GTI, Cat. 3-I1) i Ferran Verdaguer (Ford Capri, Cat. Reg-RSS).

Homenatge a una referència / Una de les grans novetats és que el guanyador absolut de la Pujada Ordino-Arcalís s’adjudicarà el Trofeu Joan Vinyes, creat en memòria d’aquest gran pilot andorrà que va morir el desembre de l’any passat als 69 anys. Entre altres triomfs, Joan Vinyes Casanovas va ser Campió d’Espanya de Muntanya de 1986 i ser l’autèntic pilar d’una gran saga familiar andorrana d’esportistes de l’automòbil.
La carretera CS-380 es tancarà al tràfic dissabte a partir de les 8 del matí, i diumenge des de les 7.30h. Al llarg de les dues jornades es disputaran els entrenaments lliures, oficials i tres mànigues de carrera.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT