PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Una dona és detinguda per maltractament domèstic

La Policia enxampa dos joves en possessió de droga

Per EL PERIÒDIC

Dues persones han estat enxampades intentant accedir amb droga al país.
Dues persones han estat enxampades intentant accedir amb droga al país. | TONY LARA
El darrer dimecres, la Policia va detenir una dona de 51 anys acusada, presumptament, d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. La detenció va tenir lloc al mateix domicili de l’acusada. Els agents van desplaçar-se, quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada del dia 31, a una llar d’Andorra la Vella alertats per una discussió conjugal que acabava amb la dona a disposició judicial acusada d’agressió, segons es desprèn del balanç de detencions efectuades pel servei d’ordre la darrera setmana.

El transcurs de la darrera setmana es va saldar amb l’arrest de dues persones processades per infraccions contra la salut pública. Ambdós detinguts eren enxampats a la frontera del riu Runer quan intentaven accedir al país amb 0,4 grams de d’èxtasi l’un, i 1,4 grams d’èxtasi i un gram de marihuana l’altre. Mentre que el primer, de 18 anys, ho feia en el seu propi turisme, el segon ho intentava a través d’un autobús de línia regular.

També dos joves, de 23 i 24 anys, van ser detinguts a Escaldes-Engordany la matinada del dissabte per, tal com destaca el cos, mantenir una actitud arrogant, desafiant i agressiva amb els seus membres, així com per proferir amenaces i agredir la patrulla interventora.

Cal parlar de dues altres intervencions. A més d’encarcerar la causant d’un accident amb danys materials que conduïa amb una taxa d’alcohold’1,68 g/l, els agents van agafar al volant un home al qual el permís de conduir li havia estat retirat per ordenança penal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT