PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els agents aturen una caravana amb 78.000 euros en tabac

La Guàrdia Civil deté una parella i segresta 19.000 paquets

Per EL PERIÒDIC

Els agents valoren la mercaderia.
Els agents valoren la mercaderia. | GUÀRDIA CIVIL
Els agents de la Guàrdia Civil van aturar la nit del passat dissabte una parella que intentava sortir del país amb mercaderia de contraban valorada en gairebé 78.000 euros. Els funcionaris van procedir a la detenció dels acusats d’un delicte de contraban per pretendre traspassar la frontera amb Espanya tot amagant a la caravana prop de 17.000 paquets de tabac, tal com informa Ràdio Seu.

Membres del cos de la Guàrdia Civil de la duana hispanoandorrana van detenir de nou, quan eren aproximadament les onze de la nit, dues persones acusades d’un presumpte delicte de contraban.

Els arrestats van ser un home i una dona, de 59 i 43 anys, respectivament, quan pretenien passar per la duana més de 18.650 paquets de tabac.

La mercaderia, comptada al complet, ascendia als 77.450 euros, segons van valorar fonts policials. El tabac, que va ser decomissat juntament amb la caravana en què era traslladat fins al país veí en el mateix moment en què s’efectuava la intervenció als detinguts, era tota d’una mateixa marca.

Amagada en plafons/ A primera vista, els agents que van fer la intervenció no van trobar res. El material, no obstant, va ser trobat amagat en diferents plafons que s’havien habilitat al fons de l’autocaravana, també decomissada, de matrícula espanyola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT