PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Alcobé parlarà de l’aeroport amb Batalla

El ministre insisteix que la concessió de línies nacionals «és atractiva»

Per EL PERIÒDIC

El ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé.
El ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé. | TONY LARA
El ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, es reunirà amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, per potenciar l’arribada de vols comercials a l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell. Alcobé ha manifestat que és una infraestructura que és «una realitat i que funciona», però que el que cal és promoure que arribin vols comercials i, per això, s’avaluaran els mitjans necessaris perquè aquesta arribada de turistes sigui una realitat, segons informa l’ANA.

Alcobé també ha afegit que l’oferta per a la concessió de les línies del transport nacional de viatgers és «prou atractiva» perquè no quedi desert i ha dit que treballa també per respondre els recursos que es van presentar contra les bases de la licitació. Alcobé ha recordat que el termini per a la presentació d’ofertes es va allargar un mes, fins a finals del mes de setembre, i espera que en aquest termini també es contestin els recursos presentats per les companyies d’autobusos.

Les companyies d’autobusos Cooperativa Interurbana, HispanoAndorrana i Montmantell han presentat aquest estiu un recurs administratiu al concurs per la concessió de línies de transport nacional regular perquè creuen que és «irreflexiu i imprudent», ja que no especifica el preu de les tarifes, entre d’altres motius. Les tres empreses són les actuals adjudicatàries del servei fins al 31 d’agost del 2017.

El ministre també ha manifestat que s’està elaborant el concurs per a la licitació de la gestió de l’Estació Nacional d’Autobusos, que estarà acabada al mes d’octubre, ja que els terminis s’estan complint.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT