PUBLICITAT

Bernaus torna a la selecció després d'un any d'absència

  • El lateral entrenarà avui a les ordres de Koldo de cara al debut en el Preeuropeu
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bernaus en cursa, el 9 de setembre del 2009 contra el Kazakhstan. Foto: EL PERIÒDIC

Marc Bernaus tornarà a la selecció després de gairebé un any d'absència. El lateral esquerre tricolor va jugar el darrer partit el 9 de setembre passat en el partit premundialista contra Kazakhstan al Comunal, i si tot va bé tornarà a fer- ho en el debut al Preeuropeu, divendres que ve a casa contra Rússia.

Bernaus va rebre l'alta mèdica divendres passat després d'una lesió al genoll que el va obligar a passar pel quiròfan al maig. Han estat quatre mesos de recuperació "sempre duríssims" tot i que amb 33 anys "ja hi estic acostumat", que s'han unit als problemes esportius que està patint, ja que no ha trobat un equip després d'abandonar la disciplina del Girona. "Tinc moltes ganes de tornar a jugar, de competir. Fa molt de temps que no ho faig per culpa de les lesions i tornar amb la selecció suposa una motivació enorme per mi", va indicar.

LA SELECCIÓ, PRIORITAT

Bernaus és, amb Ildefons Lima, el jugador més important en actiu del futbol andor- rà. Crida l'atenció que només ha estat 18 vegades internacional i això es deu al fet que sempre ha donat prioritat al club abans que a la tricolor, atès que tenia un contracte professional. Ara, amb 33 anys i sense equip, la situació ha fet un gir radical, i ho va corroborar ahir amb una declaració d'intencions: "Intentaré ser a tots els partits de la fase preliminar del 2012. No és el mateix jugar a Segona que a Segona B o Tercera; ara em puc centrar més en la selecció". Una gran notícia per a Koldo, que ja ha parlat amb ell i l'espera en l'entrenament d'avui de preparació per als partits contra Rússia, i també amb Irlanda, a Dublín el 7 de setembre. Tot i que no va garantir si serà a la convocatòria, tot apunta que compta amb ell: "Encara li falta preparació física, però ja està disponible i seria una gran novetat", va assenyalar el seleccionador.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT