El Normandia de Loan fa podi a les 24 H de Le Mans

ESCALDES-ENGORDANY

Àlex Loan, que amb només quinze anys es va convertir ahir en el primer andorrà que competeix a les 24 Hores de Lemans, va tenir una excel.lent actuació amb l'equip Normandie de Technikart --representant oficial de Kosmic--, i va aconseguir la tercera posició en una cursa de resistència que va aplegar 40 equips participants.

Loan i els seus tres companys d'equip, els francesos Armand Convers i Clément Bluy i el belga Guillaume de Ridder, van acabar a només una volta del segon classificat, el Douvrin (Technikart) i a tretze del guanyador, Sarthe, que va completar 1.632 voltes al mític circuit Alain Prost.

Amb aquest resultat l'andorrà ha respost de la millor manera a la confiança dispositada en ell per l'equip i aquest podi pot ampliar l'horitzó d'un pilot jove i de gran talent.