PUBLICITAT

sant julià de lòria

L’espectacle ‘De pas’ clou els Vespres d’estiu lauredians

La proposta escènica de La industria teatrera combina el clown i el circ

Per El Periòdic

Una escena de l’espectacle ‘De pas’.
Una escena de l’espectacle ‘De pas’. | El Periòdic
L’espectacle De pas clou els Vespres d’estiu 2016 de Sant Julià de Lòria.   La companyia La industrial teatrera actua demà, a les deu de la nit, a la plaça de la Germandat. Si plou, es traslladarà a l’Auditori Claror.
 
De pas és un espectacle sobre el cicle de la vida en clau de clown, una proposta divertida i tendra, poètica i alegre… El xou de carrer es representa en a 360 graus, en format circular: com el món, com els cicles, com la vida. L’espectacle no usa la paraula, només el gest, i ha guanyat dos premis de circ i clown a Catalunya a la millor direcció i a la millor posada en escena. 
 
La companyia explica De pas amb les següents paraules: «Comença l’atzar de la vida, i neixes i trobes un món per descobrir, un món per córrer i girar... Passa el temps, els anys, i de cop i volta ja no tens temps per jugar, i bufa el vent, el vent de la casualitat, que et fa pessigolles, que t’empeny, que et porta i et porta i potser amb bona sort et fa ballar, potser et fa sentir papallones a l’estómac... I el món segueix girant, encara que de vegades l’intentem parar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT